Termeni și Conditii

PĂCĂNELEPRO.RO ESTE INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI – DACĂ NU AI ÎMPLINIT ACEASTĂ VÂRSTĂ, TE RUGĂM SĂ PĂRĂSEȘTI IMEDIAT SITE-UL

PăcănelePRO.ro este un site care oferă informații specifice cazinourilor: Articole informative, Strategii de Joc, Prezentări. Totuși, acesta NU este licențiat ONJN și NU promovează în niciun fel agențiile de pariuri online.

Orice informație prezentă pe Site-ul nostru reprezintă doar o sursă de inspirație, fiind vorba despre recomandări personale ale echipei.

PăcănelePRO nu este responsabil pentru eventualele probleme ale jucătorilor de cazino. Noi recomandăm cu tărie pariatul responsabil. Jocurile de tip cazino sunt o sursă de recreere și distracție, ci NU O SURSĂ DE VENITURI. Dacă simțiți că pierdeți controlul, vă sugerăm să vă adresați site-urilor și organelor abilitate. ( www.gambleaware.co.uk ,www.gamecare.org.uk)

Drepturile de conținut și proprietate

Conținutul Site-ului este proprietatea intelectuală a echipei noastre și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor, dar și de cele specifice proprietății intelectuale. Folosirea fără acord a informațiilor și elementelor din Site pot atrage pedepse conform legii.

Cookie și Politica de Confidențialitate

Site-ul folosește fișiere de tip Cookies. Pentru a înțelege mai pe larg acest aspect, vă invităm să accesați pagina POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE.

Legea

Vizitatorii Site-ului se vor declara de acord asupra legilor din România care guvernează T&C în momentul în care vor utiliza Site-ul. În cazul unui eventul conflict, utilizatorii și administratorii Site-ului vor încerca să îl rezolve pe cale amiabilă. Dacă acest lucru nu va fi posibil, conflictul se va soluționa conform legilor din România.

Vizitatorii au acces neîntrerupt la Politica de Confidențialitate și la Termenii și Condițiile site-ului. Însă, administratorii Site-ului au dreptul de a schimba în orice moment conținutul paginilor amintite fără o notificare prealabilă. Vizitatorii au datoria de a verifica periodic aceste secțiuni.

Pentru orice nelămurire, vă invităm să ne contactați folosind formularul din pagina Contact.