În rândurile următoare vom discuta despre loteria internațională Italia Keno 20/90, una dintre cele mai apreciate în rândul jucătorilor de cazino de pretutindeni! Află cum se joacă, strategii, scheme de joc, rezultate și tot ce trebuie să știi despre acest joc!

Italia Keno - Tot ce trebuie sa stii

Ce este Italia Keno?

Italia Keno 20/90 este o loterie de tipul 20/90, adică în care se vor extrage câte 20 numere din 90 posibile în fiecare rundă.

Acest joc popular de keno oferă extrageri zilnice, ce au loc din 5 în 5 minute, cel puțin în mediul online, fapt ce face ca el să fie foarte apreciat de către pasionații de cazino.

Ce este Italia Keno

Cum afli rezultatele la Italia Keno 20/90

Precum în cazul altor loterii internaționale, ai la dispoziție o serie de variante prin care poți afla rezultatele la Italia Keno.

Rezultate Italia Keno la agențiile de pariuri

Fie că vorbim despre agențiile de pariuri offline, fie de cele online, acestea pun la dispoziție jucătorilor rezultatele pentru Italia Keno. De preferat este întotdeauna mediul online, deoarece acolo le veți putea vedea într-un timp mult mai rapid decât în cazul sucursalelor stradale.

Rezultate Italia Keno lotostats.ro

O altă variantă pentru a afla online rezultatele la Italia Keno este să accesați acest link. Acolo, site-ul lotostats.ro pune la dispoziție rezultatele pentru loteria în cauză, denumită Italia Keno 10E (20/90). Puteți vedea rezultatele pe o anumită perioadă de timp, dar și un istoric complet al acestora.

Rezultate Italia Keno lotostats.ro

Scheme de joc Italia Keno

Există câteva scheme care se pot aplica atunci când jucați pe Italia Keno 20/90. Cele mai cunoscute sunt schemele reduse și Schema cu 22 de numere.

Prima este bazată pe probabilități matematice. Mai precis, dacă vei paria pe 5/10 numere se vor reduce numărul variantelor de joc. Dacă 5 din cele 10 numere vor fi extrase, iar tu le vei juca pe 10 variante, ai o șansă bună de a prinde o variantă câștigătoare bazându-te pe un sistem 4 din 5.

Schema cu 22 numere presupune împărțirea tablei de joc în două părți egale, alegerea uneia dintre acestea și parierea pe cele mai extrase 22 de numere în cadrul a 4 bilete separate.

Schema folosită este:

 • 1 ; 3 ; 5 ; 7 ; 9 ; 11 ; 13 ; 15 ; 17 ; 19 ; 21
 • 1 ; 3 ; 5 ; 7 ; 10 ; 12 ; 14 ; 16 ; 18 ; 20 ; 22
 • 2 ; 4 ; 6 ; 8 ; 9 ; 11 ; 13 ; 15 ; 18 ; 20 ; 22
 • 2 ; 4 ; 6 ; 8 ; 10 ; 12 ; 14 ; 16 ; 17 ; 19 ; 21

Pentru a înțelege mai bine acest sistem de joc, te invităm să citești despre el în articolul legat de Grecia Kino – Schema cu 22 numere.

Strategie Italia Keno

Una dintre cele mai comune strategii pentru loto Italia Keno este Martingale. O strategie de tipul mizei progresive se va plia foarte bine pe acest joc.

Strategia constă în parierea pe o cotă de minim 2.0 și dublarea mizei atunci când pariul este pierzător.

Pentru că la Italia Keno cota pentru un număr este de peste 4.0, strategia se va aplica astfel:

 • Pariu 1 – Cota 4.0 – Miză 10 – Pierzător – Profit -10
 • Pariu 2 – Cota 4.0 – Miză 10 – Pierzător – Profit -20
 • Pariu 3 – Cota 4.0 – Miză 10 – Pierzător – Profit -30
 • Pariu 4 – Cota 4.0 – Miză 10 – Pierzător – Profit -40
 • Pariu 5 – Cota 4.0 – Miză 20 – Câștigător – Câștig 80 – 60 investiția = 20 Profit

În situația în care pariul va fi câștigător mai devreme, vei putea face profit și fără să fii nevoit să dublezi miza, asta datorită cotei bune pe care un singur număr o are la această loterie.

Cotele la loto Italia Keno

Cotele la Italia Keno sunt peste cele de la loterie Grecia Kino, dar asta pentru că vorbim despre o extragere a 20 numere din 90, deci cu șanse mai mici de reușită.

 • 1 Număr – Cota 4.33
 • 2 Numere – Cota 20.3
 • 3 Numere – Cota 96
 • 4 Numere – Cota 475
 • 5 Numere – Cota 2500
 • 6 Numere – Cota 12500
 • 7 Numere – Cota 75000
 • 8 Numere – Cota 250000

Evident, acestea pot să difere de la o agenție la alta, însă de cele mai multe ori ele sunt similare, deci te poți baza pe informațiile de mai sus cu aproximație.

Cote Sistem

Atunci când vei juca un bilet de tip sistem la Italia Keno 20/90 cotele se calculează puțin altfel. Să presupunem că vei juca 4/5. Cota va fi de 475, precum în cazul în care joci simplu 4 numere. Totuși, pentru a câștiga acea cotă, va trebui să fie câștigătoare toate cele 5 bilete care formează sistemul (adică să nimerești toate cele 5 numere). Dacă nu, vei primi câștigul în funcție de biletul în care ai bifat cele 4 numere din sistem.

Combinații de încercat Italia Keno

Trebuie să știi că nu există combinații 100% câștigătoare la loteriile online, deoarece vorbim despre jocuri de noroc!

Parierea pe numerele Reci

Numerele reci sunt acelea care au fost cel mai rar extrase într-o anumită perioadă de timp. Casele de pariuri îți vor pune această statistică la dispoziție și poți miza pe ele, în ideea că ele urmează să fie extrase.

Tot pe site-ul lotostats.ro veți găsi o secțiune denumită Top Reci. Acolo puteți vedea cel mai rar extrase numere, cel mai rar extrase perechi și cel mai rar extrase combinații de 3 numere.

Numere reci Italia Keno

Parierea pe numerele Calde

În partea opusă, avem numerele calde, adică cel mai des extrase! Unii pariori merg pe aceste combinații, considerând că numerele des extrase au șansa de a ieși din nou mai rapid decât cele reci. Ele sunt de găsit pe lotostats sub denumirea de Top Apariții.

Numere calde Italia Keno

Numere Norocoase Italia Keno 20/90

Dacă crezi în noroc, ceea ce ar și trebui să faci, atunci știi că numerele norocoase nu sunt unele precise. Aici vorbim mai degrabă despre superstițiile jucătorilor.

Spre exemplu, numerele norocoase pentru tine pot fi: data nașterii, data unui eveniment important din viață, numărul de la apartament ș.a.

Pariază pe numerele norocoase din viața ta și poate vei avea de câștigat!

Generator numere Italia Keno

Am găsit pentru voi site-ul lotterynumbergenerator.net. Aici aveți posibilitatea de a genera bilete pentru orice tip de loterie.

În prima căsuță introduceți câte numere să fie extrase, iar în următoarele 1 și 90 în cazul loteriei Italia Keno. Mai jos, va trebui să scrieți numărul de bilete dorite (number of lines).

În imaginea de mai jos eu am ales 3 numere unice de la 1 la 90 și 3 combinații diferite.

Generator numere Italia Keno

Unde poti juca Italia Keno LIVE

Italia Keno poate fi jucat live la orice casă de pariuri care oferă această loterie. Avantajul este mereu în online, acolo unde veți avea parte de un control mult mai bun asupra numerelor și biletelor și unde veți putea urmări mult mai ușor extragerea. Una dintre casele care oferă această posibilitate este Netbet.

Statistici Italia Keno

Pentru a afla statisticile numerolor extrase la loto Italia Keno 20/90 puteți accesa secțiunile special destinate oferite de agențiile la care pariați.

În plus, tot pe lotostats.ro, veți găsi, pe lângă informațiile legate de numerele calde/reci, și statistici în legătură cu fiecare număr în parte. Mai precis: numărul aparițiilor, remiza actuală și remiza maximă. Aveți posibiliteatea să vedeți aceste statistici pentru o perioadă de la o zi și până la 7 zile.

Statistici numere Italia Keno

Pareri si sfaturi pentru Italia Keno

În concluzie, putem spune că loteria Italia Keno 20/90 este una atractivă, ce încântă cu cote excelente, dar care are o rată de câștig ceva mai mică decât loteriile cu mai puține numere.

Pe final vă oferim și câteva sfaturi generaliste, care să vă ajute să aveți o șansă de câștig mai mare:

 • Setați un buget zilnic și nu îl depășiți;
 • Consultați statisticile legate de numere înainte de a paria;
 • Folosiți strategii pe care le înțelegeți și nu le schimbați des;
 • NU încercați să recuperați eventualele pierderi în aceeași zi, învățați să vă opriți la timp;
 • Distrați-vă! Italia Keno este un joc și nu o sursă de venit sigură!

Întrebări frecvente

👉Ce este Italia Keno?

Italia Keno este o loterie în care se extrag 20 de numere din 90 posibile.

👉Pot juca online Italia Keno 20/90?

Desigur! Poți juca atât de pe mobil, cât și de pe PC la agențiile de pariuri ce oferă acest joc de keno.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here