În articolul de astăzi vă vom prezenta cele mai importante informații despre loteria Grecia Kino 20/80, una dintre cele mai apreciate din România, dar nu numai. În rândurile următoare vă arătăm scheme de joc, cum puteți afla rezultatele, strategii interesante, dar vă oferim și câteva sfaturi.

Grecia Kino - Tot ce trebuie sa stii

Ce este Grecia Kino?

Grecia Kino 20/80 este unul dintre cele mai cunoscute jocuri de keno la nivel global, făcând parte din categoria loteriilor internaționale.

Vorbim despre o loterie de tipul 20/80, adică în care se vor extrage câte 20 de numere din 80 posibile în fiecare rundă. Apropo de runde, acestea sunt foarte dese, mai precis din 5 în 5 minute.

Numere Grecia Kino

Cum aflu rezultatele la Grecia Kino?

Rezultate Grecia Kino la casele de pariuri

Rezultatele la loteria Grecia Kino se pot afla foarte ușor. Dacă ați ales să pariați în cadrul unei agenții de pariuri offline, acestea le puteți afla de pe monitoarele din sală, în timp real.

Dacă jucați în mediul online, așa cum îți recomandăm, variantele sunt mult mai multe. Spre exemplu, orice casă de pariuri online care oferă posibilitatea de a te juca Grecia Kino, pune la dispoziția jucătorilor o secțiune de rezultate pentru fiecare extragere în parte.

De altfel, aveți posibilitatea de a vă verifica biletul de joc în contul online sau la casierie în cazul în care ați ales să jucați offline.

Rezultate Grecia Kino pe lotostats.ro

O altă modalitate este să accesați site-ul lotostats.ro apoi să selectați Loto Grecia Kino (20/80) și să accesați subcategoria Ultimele Rezultate. Acolo veți găsi rezultatele ultimelor extrageri, însă aveți posibilitatea de a vedea rezultatele și pe o perioadă mult mai lungă de timp.

Rezultate Grecia Kino

Rezultate Grecia Kino pe site-ul oficial

Nu în ultimul rând, puteți accesa rezultatele la loto Grecia Kino oferite chiar de site-ul oficial, care este acesta: https://www.opap.gr/en/kino-draw-results. Veți vedea în secțiunea Draws & Results numerele din ultimele extrageri.

Rezultate Grecia Kino site oficial

Strategii pentru Grecia Kino

Îți vom prezenta două strategii pe care merită să le încerci la loteria Grecia Kino 20/80, cu mențiunea că nu există o strategie care să îți asigure un câștig garantat. Ține minte că este vorba despre un joc de noroc, deci care are rolul să te distreze!

Pariază pe numerele reci

Prin Numere Reci ne referim la acelea care au fost extrase foarte rar într-o anumită perioadă de timp. Mulți jucători consideră că ele vor avea șanse mai mari să fie extrase decât cele care au apărut des.

Pentru a afla care sunt numerele reci la Grecia Kino nu trebuie să te uiți în istoricul extragerilor, din fericire! Casele de pariuri online îți pun la dispoziție această statistică.

De altfel, tot pe lotostats.ro veți găsi o secțiune denumită Top Reci, unde aveți posibilitatea de a vedea cele mai rar extrase numere, dar și cele mai rar extrase perechi a câte două sau trei numere la loto Grecia Kino.

Numere Reci Grecia Kino

Repetarea numerelor

O altă strategie des întâlnită este aceea de a repeta două/trei numere timp de mai multe extrageri. O să luăm exemplul cu două numere, situație în care cota biletului va fi de aproximativ 15.0.

Să spunem că ai pariat câte 10 unități pe 10 extrageri consecutive, folosind aceleași numere. Investiția totală va fi de 100 unități. În cazul în care în cele 10 extrageri cele două numere vor ieși o singură dată, vei avea parte de un profit destul de bun!

Calcul: Cota 15 x 10 unități/bilet = 150 unități – 100 unități miza totală = 50 unități profit.

Așa cum ți-ai dat seama, merge să pariezi până la 15 extrageri consecutive și, dacă cele două numere vor fi extrase, îți vei recupera cel puțin miza. Dacă toate cele 15 bilete vor fi pierzătoare, trebuie să repeți pașii de mai sus, însă folosind o miză dublă pe fiecare bilet.

Dacă aplici strategia pe 3 numere, atunci vorbim despre o cotă totală de 70/bilet, deci poți paria numerele timp de 70 extrageri consecutive (situație în care recomandăm o miză mică, de exemplu 1 unitate).

Scheme Grecia Kino

Există mai multe scheme de joc pentru loteria Grecia Kino 20/80, însă cele mai cunoscute dintre ele par a fi: Schemele reduse (care se bazează pe probabilități matematice) și Schema cu 22 numere. Astăzi vom vorbi despre cea de-a doua, deoarece este foarte interesantă.

Schema cu 22 numere Grecia Kino

Schema este una destul de complicată, deci îți recomandăm să urmărești cu atenție. Ea presupune împărțirea tablei cu numere în două părți, precum în modelul de mai jos (ea diferă în funcție de platforma pe care jucați).

Schema 22 numere Grecia Kino

Trebuie apoi să alegi una dintre cele două părți și să plasezi 4 bilete diferite, timp de 10 extrageri consecutive, folosind cele mai frecvente 22 de numere din acea parte. Biletele nu trebuie să fie aleatorii, ci trebuie să respecte următoarea schemă:

  • 1 ; 3 ; 5 ; 7 ; 9 ; 11 ; 13 ; 15 ; 17 ; 19 ; 21
  • 1 ; 3 ; 5 ; 7 ; 10 ; 12 ; 14 ; 16 ; 18 ; 20 ; 22
  • 2 ; 4 ; 6 ; 8 ; 9 ; 11 ; 13 ; 15 ; 18 ; 20 ; 22
  • 2 ; 4 ; 6 ; 8 ; 10 ; 12 ; 14 ; 16 ; 17 ; 19 ; 21

Fiecărei cifre din tabelul de mai sus va trebui să îi dedici un număr din cele mai extrase. Pentru a-ți fi mai ușor, afișează prima dată cifrele în ordine crescătoare și atribuie-le câte un număr.

Exemplu

Nr 1: 2 – Nr 2: 3 – Nr 3: 6 – Nr 4: 8 – Nr 5: 10 – Nr 6: 11 – Nr 7: 13 – Nr 8: 15 – Nr 9: 16 – Nr 10: 17 – Nr 11: 20

Nr 12: 22 – Nr 13: 25 – Nr 14: 28 – Nr 15: 30 – Nr 16: 33 – Nr 17: 34 – Nr 18: 36 – Nr 19: 38 – Nr 20: 39 – Nr 21: 40 – Nr 22: 32

*Ține minte că numerele de joc de mai sus sunt doar un exemplu. Cele pe care le vei folosi tu nu vor fi neapărat în ordine, ci în funcție de cum arată tabla și de cât de dese au fost extrase!

După ce vei folosi schema de mai sus, biletele tale ar trebui să arate în felul următor:

Bilet 1: 2, 6, 10, 13, 16, 20, 30, 34, 38, 40

Bilet 2: 2, 6, 10, 13, 17, 22, 28, 33, 36, 39, 32

Bilet 3: 3, 8, 15, 16, 20, 25, 30, 36, 39, 32

Bilet 4: 3, 8, 15, 16, 17, 22, 28, 33, 34, 38, 40

Cote Grecia Kino

La majoritatea operatorilor de pariuri și în cazinouri, cotele pentru Grecia Kino sunt foarte similare. Iată, mai jos, un tabel cu valoarea aproximativă a acestora.

Numere Ghicite 1 2 3 4 5 6 7 8
Cota 3.80 15.50 70 296 1400 6700 26000 125000

Deși avem de-a face cu o loterie de tipul 20 din 80, probabil vă întrebați de ce valoarea cotelor este afișată doar pentu 8 numere. Ei bine, agențiile online din România vă vor oferi un câștig maxim doar pentru 8 dintre numere (indiferent de câte nimeriți peste această cifră). În plus, pe un bilet veți putea selecta maximum 16 numere.

Cote sistem Grecia Kino

Pentru că sunteți limitați de agenții, aveți posibilitatea să jucați un sistem minim de tipul 1/2 și unul maxim de tipul 8/15.

Cotele pentru pariurile de tip sistem la Grecia Kino se stabilesc în funcție de numărul de numere jucate. Să presupunem că joci 4 din 6 numere. Cota totală este de 296, precum în cazul în care ai nimeri pe un bilet simplu 4 numere.

Totuși diferența este dată de faptul că atunci când joci un sistem 4/6, practic va trebui să pariezi 15 bilete diferite, formate din toate combinațiile posibile dintre acele nuere.

Cota 296 va fi câștigătoare doar dacă toate aceste bilete vor fi WIN, adică dacă vei nimeri practic toate numerele.

Combinații Grecia Kino

Mulți jucători caută combinații câștigătoare pentru Loto Grecia Kino, însă adevărul este că nu există unele care îți vor aduce profit garantat.

Totuși, poți încerca să pariezi, așa cum am mai precizat, pe cele mai des extrase numere sau pe cele mai rare. Acestea au denumirile de Numere calde, respectiv Numere Reci.

Găsești statistici în acest sens pe lotostats.ro, dar și pe site-urile operatorilor care oferă acest joc.

Numere Norocoase

Mulți jucători consideră faptul că unele dintre cele mai norocoase numere la Grecia Kino ar fi 3, 10, 22, 35, 41, 66 și 80. Evident, nu vorbim despre o certitudine, ci mai degrabă de niște studii și statistici care probabil pot confirma faptul că acestea sunt mai des extrase decât restul.

Generator Numere

Există momente în care fiecare dintre noi nu ne simțim inspirați și ne vom baza mult pe noroc. Ei bine, dacă ești în căutarea unui generator de numere pentru Grecia Kino 20/80, află că tot cei de la lotostats.ro ne oferă unul, pe care îl găsești AICI.

Ai posibilitatea să alegi: câte numere să conțină biletele, numărul biletelor, numerele să fie calde/reci sau aleatorii, dar și perioada din care ele fac parte.

În exemplul de mai jos, am ales combinații de 3 numere, 3 variante, din ultima zi, iar numerele să fie calde (adică cel mai des extrase).

Generator numere Grecia Kino

Grecia Kino Live

Dacă vrei să simți adrenalina loteriei Grecia Kino, atunci trebuie să joci live! O poți face la majoritatea operatorilor de pariuri offline, dar și la câțiva dintre cei care oferă acest joc în mediul online.

Statistici Gregia Kino

Pentru a găsi statistici pentru Grecia Kino poți accesa link-ul acesta. Acolo ai posibilitatea de a alege de la 1 la 7 zile pentru care să vezi frecvența numerelor.

Vei găsi un tabel cu toate cele 80 de numere care îți va spune: numărul de apariții, remiză actuală și remiză maximă.

Statistici Grecia Kino

Sfaturi pentru Grecia Kino

La final, ne-am gândit să oferim o serie de sfaturi pe care orice jucător ar trebui să le urmeze atunci când se joacă Grecia Kino:

  • Setează un buget zilnic și nu îl depăși indiferent de situație;
  • Ai grijă să pariezi doar banii pe care îți permiți să îi pierzi;
  • Consultă statisticile înainte de a juca pe bani reali;
  • Aplică o strategie pe care o înțelegi și nu te abate de la ea;
  • Nu considera Grecia Kino o sursă de venit, ci un mod de a te relaxa și distra!

Întrebări frecvente

👉Cum se joacă Grecia Kino?

Grecia Kino este o loterie internațională în care se extrag 20 de numere din 80. Jucătorul poate miza pe faptul că va ghici de la 1 număr la 20.

👉Grecia Kino 20/80 pe mobil?

Poți juca Grecia Kino pe telefonul mobil. În plus, pe site-ul nostru găsești o serie de jocuri de tip keno ce pot fi accesate de pe orice dispozitiv.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here