Orice jucător de cazino pasionat de sloturi își dorește să obțină FREESPINS, mai ales dacă vorbim despre oferte de bonusare fără depunere din partea cazinourilor. În articolul de astăzi vă vom explica ce sunt rotirile gratuite, care sunt tipurile lor și cum se pot obține.

Freespins - Ce sunt rotirile gratuite la pacanele

Ce înseamnă freespins?

Termenul “Freespins” este traducerea în engleză pentru “rotiri gratuite”. Vorbim despre jocurile de tipul păcănelelor, unele dintre cele mai apreciate din cadrul cazinourilor stradale sau online.

Rotirile gratuite sunt acea posibilitate oferită de cazinouri, sub formă de bonusuri, ce îți permite să învârți rolele unui slot fără ca tu să fii nevoit să plătești.

Cum se obțin rotirile gratuite?

Rotirile gratuite la păcănele se obțin în mai multe feluri, iar totul depinde de oferta unui cazino sau chiar a unui joc.

Rotiri gratuite la depunere

Majoritatea cazinourilor online care oferă freespins le acordă jucătorilor în momentul în care își vor deschide un cont nou și vor efectua o primă depunere. Practic, te poți bucura de ele fără să investești vreun leu din cei depuși de tine.

Rotiri gratuite fără depunere

Ei bine, această formă de bonusare este preferata jucătorilor, deoarece rotirile gratuite vor fi oferite la înregistrarea într-un cazino online, dar fără ca aceștia să depună.

Rotiri gratuite oferite de sloturi

Rotirile gratuite pot fi acordate chiar și de anumite jocuri ca la aparate. În general, acestea sunt asociate așa numitelor speciale. Cu alte cuvinte, odată ce un jucător va prinde o specială, va primi 10/15 (Depinde de joc) rotiri gratis! Câștigurile obținute din aceste rotiri vor fi creditate direct în balanța contului.

Rotiri gratuite periodice

Există de altfel și promoții oferite de cazinouri pentru clienții deja existenți. Vorbim despre rotiri gratuite valabile în anumite zile ale săptămânii, pentru o anumită sumă rulată sau pentru o depunere.

Tipuri de freespins

Putem spune de altfel că există și alte două tipuri de freespins oferite de cazinourile online, după cum urmează în rândurile de mai jos.

Freespins cu cerințe de rulaj

Multe dintre cazinourile care oferă rotiri gratuite impun anumite condiții de rulaj pentru eventualele câștiguri obținute cu ajutorul acestui bonus. Ele pot fi de 25x, 40x ș.a.

Concret, dacă în urma unor rotiri gratuite ai obținut un câștig de 100 lei, acesta va trebui rulat de 25 ori spre exemplu înainte ca el să poată fi convertit în bani reali din bani bonus. Totul depinde de termenii și condițiile fiecărui cazino.

Freespins fără cerințe de rulaj

Aceste freespins sunt bineînțeles cele mai apreciate de către jucători, deoarece orice câștig obținut va fi automat adăugat balanța contului tău și va putea fi retras fără alte condiții.

Unde poți obține rotiri gratuite?

Rotirile gratuite sunt oferite de cazinourile online. În cazinourile stradale, acestea vor putea fi găsite doar la acele jocuri ca la aparate care le oferă sub formă de speciale.

Așadar, dacă vrei să te bucuri de o astfel de bonificație, ar trebui să te îndrepți către jocul în online. Totuși, înainte de a te apuca să joci pe bani reali, noi îți recomandăm să încerci păcănelele gratis disponibile pe site-ul nostru.

Freespins – Avantaje și Dezavantaje

Avantajele Freespins:

  • Le poți obține fără să depui în anumite situații;
  • Chiar dacă au condiții de rulaj, vorbim despre câștiguri obținute fără ca tu să investești din banii reali;
  • Dacă ești calculat, poți converti câștigurile în bani reali ce pot fi retrași.

Dezavantaje Freespins:

  • Sunt puține cazinouri care oferă freespins fără condiții și fără depunere;
  • De obicei, cerințele de rulaj sunt considerate exagerate;
  • Ai un timp limitat pentru a rula câștigurile obținute din rotirile gratuite primite.

Întrebări frecvente

👉Cum poți obține freespins la păcănele?

Freespins, sau Rotirile Gratuite, la păcănele se obțin în urma unor bonificații oferite de cazinourile online (sau de sloturi) în urma unei depuneri de cele mai multe ori.

👉Poți obține rotiri gratuite fără să depui?

Da. Există anumite cazinouri care oferă rotiri gratuite fără depunere. Aceste oferte sunt valabile de cele mai multe ori pentru jucătorii fără cont activ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here